Gyakran Ismételt Kérdések

Mi ez a VirtualJog, tényleg mindig friss lesz a szabályzatom?

Igen, a VirtualJog ötvözi az igazi ügyvédi tudást és tapasztalatot a modern technika lehetőségeivel. Jogszabály-változás esetén azonnal frissül a weboldalán lévő szabályzat, ha a VirtualJogot használja, még csak e-mailt sem kell írnia senkinek.

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

Különböző csomagokat állítottunk össze a téma, és a szolgáltatások tartalma szerint is. Nagyobb előfizetési díjért jóval több szolgáltatást nyújtunk. Sokéves, nagy bevétellel rendelkező és a nulláról induló weboldalak, cégek esetén is kiváló választás a VirtualJog. A Virtualjog már 24.900 Ft-os ártól elérhető.

Miben más a VirtualJog, mint a többi ÁSZF generátor?

Egyrészt mi valódi ügyvédek vagyunk, tehát jogi tanácsadást jogszabály alapján nyújthatunk. Másrészt a VirtualJog sokkal több, mint egy ászf generátor, hiszen a szabályzatokat nem az ügyfél, hanem a közel 10 éves gyakorlattal, hatósági tapasztalattal rendelkező ügyvédeink készítik el.

Könnyű használni? Hogyan lesz GDPR szabályzatom?

A VirtualJog használata igen egyszerű. Előfizetés és adategyeztetés után a Generálás menüpontban találja a beillesztő kódot és a szabályzat pdf verzióját is elkészítheti. A kódot beilleszti a megfelelő aloldalra, és ekkor jön a varázslat: a szabályzat a VirtualJog szerveréről, mindig frissen töltődik be a saját honlapjára.

Regisztráltam. Mikor készülnek el a szabályzataim?

Ez Öntől is függ. Ha megérkezett a kérdéssorunk, Önön a sor hogy ezeket pontosan megválaszolja. Ha beérkeztek a válaszok, akár néhány órán belül használható az ügyvéd által elkészített ÁSZF és GDPR szabályzat.

Tényleg spórolok ezzel az egésszel?

Természetesen. A VirtualJog használata esetén számos levelezést, keresgélést spórol meg. Nem kell a programozójának se szólni, hogy jelenítse meg a szabályzatokat, sőt az informatikusának sem kell a szövegek formázásával bajlódnia. A VirtualJog rengeteg időt és pénz spórol meg Önnek.

Egyedi kinézetű szabályzatot is tudnak készíteni?

Igen, a VirtualJog számos extra funkcióval rendelkezik. Többek között egyedi színű hátteret, betűt, tetszőleges betűtípust is választhat. A pdf verziónkhoz ráadásul automatikusan generálunk egy kattintható tartalomjegyzéket.

Kik készítik a szabályzatokat? Vállalnak egyáltalán garanciát az anyagokra?

A szabályzatokat és egyéb dokumentumokat a Net-jog.hu ügyvédei készítik el, akik ügyvédi felelősségbiztosítással rendelkeznek. A VirtualJogot üzemeltető Net-jog.hu Kft. is szakmai felelősségbiztosítással működik évek óta. Éppen ezért milliós bírsággaranciát vállalunk az anyagainkra.

Mennyire személyre szabott anyagokat készítenek?

A VirtualJogos szabályzatok elkészítését minden esetben megelőzi egy adategyeztetés, így maximálisan figyelembe vesszük az adott cég, weboldal, webshop egyedi tényezőit (pl. webáruháznál a rendelés menete, szállítási költségek stb.). A szabályzatok azonban tartalmaznak olyan részeket, amelyek a jogszabályok által meghatározottak, ezeket kötelező az anyagokban szerepeltetni.

Hogyan történik az előfizetés menete átutalásos fizetés esetén?

Átutalásos fizetés esetén a regisztráció után díjbekérőt készítünk, melynek kiegyenlítése után megtörténik a felhasználó aktiválása – tehát addig nem lehet bejelentkezni a VirtualJog rendszerébe. Az aktiválással egyidőben kiküldésre kerül a szabályzatok elkészítéséhez szükséges kérdéssor. Ezek megválaszolása után ügyvédeink elkészítik az anyagokat, melyről automata értesítést kap a felhasználó. Ezek után már csak a megfelelő kódot kell beilleszteni a weboldalra.

Hogyan történik az előfizetés menete online bankkártyás fizetés esetén?

Online bankkártyás esetén a fizetés beérkezését követően azonnal megtörténik a felhasználó aktiválása, és rögtön kiküldésre kerül a szabályzatok elkészítéséhez szükséges kérdéssor. A kérdések megválaszolása után ügyvédeink elkészítik az anyagokat, melyről automata értesítést kap a felhasználó. Ezek után már csak a megfelelő kódot kell beilleszteni a weboldalra.